Hotelska grupa Green Spirit – jedinstveni koncept hotela u Parizu

0

Sa zanosom i osećajem za održivi razvoj i harmoniju, mala hotelska grupa Green Spirit predstavlja jedinstveni koncept hotela u Parizu. Četiri mala i šarmantna hotela pripadaju ovoj grupi u porodičnom poslovanju, od kojih se tri nalaze u blizini Ajfelovog tornja, a jedan se nalazi na Monmartru.

Posebnost ove hotelske grupe je korišćenje podešivača Weber bio, pri čemu se smanjuje elektromagnetsko zračenje u prostorijama.

U hotelu Pavillon Green Spirit koncept je najdalje sproveden. Tri sobe (od ukupno 15) su posebno opremljene za goste osetljive na elektro-smog sa zaštitom od niskih i visokih frekvencija. Ekologija i spa u hotelu su u harmoniji. Četiri sobe su opremljene kao VIP apartmani.

Hotel Malar smešten je u jednoj klasičnoj pariškoj zgradi (Maison) i već u dvorištu gosta dočekuje jedan rascvali šareni raskoš, u kojem se gost može zadržati i uživati u svom doručku. Iz svih slavina teče vitalizirana voda. Sve 22 sobe su opremljene s ortopedskim madracima.

Jedinstven hotel Amelie s pesničkim bojama za individualce, koji se svojom originalnom i neobičnom dekoracijom ne obraća samo ljubiteljima umetnosti. U celom hotelu gosti uživaju u malim aluzijama na film “Čudesna sudbina Amelije Pulen”.

“Život je umetnost, i treba u njemu šareno uživati” je deviza na Monmartru i možda i u hotelu Sacré Cœur. Mnogi umetnici su ostavili svoj trag u četvrti Montmartre i Sacre Coeur. Boravak u hotelu Sacre Coeur obećava, zahvaljujući dekoraciji pravu terapiju sa bojama.

Share.

Comments are closed.