Hotelska grupacija Viceroy otvara ski rizort na Kopaoniku

0

Čuvena internacionalna hotelska grupacija Viceroy najavila je da će 2018. godine otvoriti ski rizort Viceroy Kopaonik Serbia.

Kako je navedeno u saopštenju, dostupnom na sajtu ove kompanije, hotel će imati 120 soba, natkriveni bazen, đakuzi na otvorenom, skijašnicu, dečiji klub i butik. U sklopu rizorta nalaziće se i spa centar sa prostorijama za različite tretmane, uključujući i kozmetičku laboratoriju, zatvoreni bazen i hamam, kao i dve sale za sastanke ukupne površine 184 metara kvadratnih.

Arhitektura i dizajn budućeg hotela inspirisani su lokalnim stilom, koji se bazira na prirodnim lepotama i pejzažima Suvog rudišta. U dizajnu preovlađuju prirodne boje tamnog drveta kombinovane sa čistim belim detaljima, uz obilje prozora i otvorenih prostorija iz kojih će se pružati spektakularan pogled na okolinu, dodaje se.

Biće ovo druga skijaška destinacija u okviru portfolija grupe, dodaje se. Ova grupacija inače, ima hotele u Severnoj Americi, Meksiku, Abu Dabiju, Dubaiju i Istanbulu, a deo je Global Hotel Alliance (GHA) Discovery.

Izvor: eKapija

Share.

Comments are closed.