Interfest, promocija vinske kulture u Novom Sadu od 14. do 16 juna

0

Interfest je manifestacija koja promoviše vinsku kulturu i vinske proizvode sa teritorije Srbije i Vojvodine, naročito vina Novog Sada kao uže vinarske regije, ali takođe je i događaj gde se predstavlja domaća kulturna i turistička ponuda.

Na manifestaciji učestvuje preko 100 vinskih kuća iz zemalja okruženja, a osim izlaganja i degustacije vina, u okviru Interfesta biće održana i stručna predavanja i promocije iz oblasti proizvodnje vina, kao i kulturno-zabavni program, a sve u cilju podsticanja i stvaranja novih tržišta vina.

Interfest je mesto okupljanja ugostitelja i turističkih radnika, gastronoma i enologa, trgovaca i potrošača,  oni će za vreme trajanja manifestacije razmeniti iskustva, nešto novo naučiti, možda pomalo i eksperimentisati , i naravno, uživati u dobrom vinu.

Za dobru zabavu, na Interfestu će biti tamburaši i džeseri, dok će za posetioce biti obezbeđeni i izleti do Sremskih Karlovaca i Fruške Gore. Festival se održava od 14. do 16 juna, a mesto održavanja je Trg slobode u Novom Sadu.

Share.

Comments are closed.