Intermeco uz italijanski espreso i tiramisu

0

Dok čekate da počne još jedan radni dan svesni ste da su trenuci koje imate samo za sebe uz kafu neprocenjivi. Današnji predlog za vas je “Poslastičarnica” ušuškana u mirnoj ulici Maršala Birjuzova 7 koja čeka da u njoj započnete dan uz mirisni topli napitak, dovoljno jak da razbudi vaša čula. A ako uz espreso volite i slatkiš, “Poslastičarnica” predlaže pravi italijanski tiramisu – kremast, lagan, začinjen kafom “Filicori Zecchini”.

Tiramisu i ostale sltke delicije priprema maestro Alesandro Bertuci, tehnolog i konsultant, čija su specijalnost poslastice, naročito one čokoladne. Bertuci je dugogodišnji saradnik i kolumnista časopisa “Pasticcere Internazionale” i upravo je od ovog magazina dobio nagradu za svoj kolač “Rosse Percezioni” kao stručnjak u dekoraciji i serviranju poslastica.

П

Share.

Comments are closed.