Izložba radova škole za dizajn u “Klubu književnika”

0

Povodom 70. godina Kluba književnika, 27.04. u 17h otvara se izložba radova učenika Škole za dizajn iz Beograda. U saradnji sa rukovodstvom Škole, Klub književnika je dao zadatak učenicima da izrade predlog idejnog rešenja suvenira ovog renomiranog restorana na temu “Smederevca”, koji simbolizuje tradiciju ovog restorana i koji je se koristio od osnivanja Kluba pa do 2007. godine.

“Kvalitet radova je na visokom nivou. Među radovima ima rešenja koja se već sada mogu iskoristiti kao budući suveniri Kluba književnika. Iako smo dali „Smederavac“ kao zadatak, zanimljivo je da su sami učenici predložili i druga vrlo dobra rešenja” – istakao je Vlada Lazarević, menadžer Kluba književnika.
“Posebno mi je drago da smo u okviru predmeta profesora Borisa Bočine, Oblikovanje industrijskih proizvoda, imali mogućnost da sarađujemo sa Klubom književnika. Učenici su oduševljeni što su mogli da prikažu svoja znanja i veštine. Saradnja Škole sa privredom na ovaj način može dodatno da utiče na što kvalitetnije prenošenje znanja koja stiču naši učenici tokom školovanja. Ovo je odlična prilika da učenici dožive čari svoje prve izložbe i da predstave široj publici svoje radove i svoj uložen trud” – izjavila je Jelena Medaković, direktorka Škole za dizajn.

Share.

Comments are closed.