Jameson proslavio najveći irski praznik velikom Unlock your green žurkom

0

Beograd, 19. mart 2018 – Interesantnom žurkom održanom u Beogradu, Jameson irski viski obeležio je Dan svetog Patrika sa više od 500 svojih fanova, odabranih zvanica i niz interesantnih sadržaja u kojima su uživali svi gosti „Unlock your green“ zabave.

Prethodnih dana Beogradom se pronela vest o organizovanju velike žurke na Dan svetog Patrika,  „Unlock your green“ žurke, o kojoj se nije znalo mnogo, osim da se očekuje pravi irski duh dobre zabave – tako je i bilo. Jameson irski viski obradovao je veliki broj svojih fanova jedinstvenom žurkom na koju su bili pozvani samo najverniji od njih, svi oni koji razumeju i dele filozofiju dobrog provoda na Jameson način.

Specijalno osmišljen tattoo studio, berbernica, soba za igrice, samo su deo sadržaja u kojima su uživali gosti Jameson žurke koji su došli da oslobode ono zeleno u sebi. Inspirisan Danom svetog Patrika, kroz simboliku zelene boje Jameson oživljava pravi irski duh – biti spontan umesto praviti planove, živeti punim plućima, stvarati doživljaje koji se zauvek pamte. Upravo zato, Jameson je odlučio da okupi svoje najvernije fanove u vidu ovog jednovečernjeg festivala koji slavi život otvorenog duha, pun slobode, spremnost za nove priče i uzbudljiva iskustva, a sve uz jedinstveno pitak ukus ovog trostruko destilovanog, najprodavanijeg irskog viskija na svetu.

Poznata tattoo umetnica je svim zainteresovanim gostima poklonila originalne tetovaže, dok je fotografkinja Ivana Džamić svojim objektivom beležila najinteresantnije momente večeri. Na žurku su, među prvima, stigli poznati glumci Bojana Ordinačev, Gordan Kičić, Viktor Savić i Boki Perić, veliki poštovaoci i ljubitelji Jameson irskog viskija.

„Jameson je poznat po tome što uvek donosi nešto potpuno drugačije, to nije samo odličan viski, već čitav spektar doživljaja i jedinstvenih trenutaka za koje je, pored svog izuzetnog kvaliteta, takođe postao sinonim. Saradnja na projektu Film za 60 sekundi godinama unazad je bila nešto stvarno posebno, kao i ova žurka koja u potpunosti prenosi irski duh i savremen karakter Jameson viskija“ – rekao je Gordan Kičić, naš poznati glumac.

O kompaniji Pernod Ricard

Pernod Ricard je svetski broj 2 za vina i žestoka alkoholna pića sa prihodom od 8.682 miliona evra u FY16. Osnovana 1975. godine spajanjem kompanija Ricard i Pernod, Grupa ostvaruje stalan razvoj na osnovu organskog rasta i akvizicija: Seagram (2001), Allied Domecq (2005) i Vin&Sprit (2008).  Kompanija Pernod Ricard poseduje jedan od najprestižnijih portfolija brendova u ovom sektoru: Absolut Vodka, Ricard pastis, Ballantine’s, Chivas Regal, Royal Salute i The Glenlivet brendovi škotskih viskija, Jameson irski viski, Martell konjak, Havana Club i Malibu rumovi, Beefeater džin, Mumm i Perrier-Jouët brendovi šampanjca kao i Jacob’s Creek, Brancott Estate, Campo Viejo,Graffigna i Kenwood vina.

Kompanija Pernod Ricard zapošljava oko 18.500 ljudi i posluje kao decentralizovana organizacija sa 6 brend kompanija i 85 tržišnih kompanija osnovanim na ključnim tržištima. Kompanija Pernod Ricard se izuzetno zalaže za politiku održivog razvoja i podstiče odgovornu konzumaciju alkohola. Strategija i ambicija kompanije zasnivaju se na tri ključne vrednosti koje su vodile tržišnu ekspanziju: preduzetnički duh, uzajamno poverenje i snažan osećaj etike. Kompanija Pernod Ricard je na listi Euronext exchange (Ticker: RI; ISIN code: FR0000120693) i član je CAC 40 indeksa.

O brendu Jameson

Jameson je irski viski broj 1 u svetu, trostruko destilovan, savršeno balansiran i odličnog, zaokruženog ukusa.

John Jameson osnovao je svoju destileriju u Dablinu 1780. godine, sa rešenošću da napravi najbolji viski u svetu. Više od 230 godina kasnije, Jameson nastavlja da dobija priznanja širom sveta za svoj izuzetno pitak ukus. Danas, Jameson se i dalje proizvodi u destileriji u Midleton-u i Cork-u, Irska, i to prateći tradiciju osnivača da koristi najfinije sastojke i trostruku destilaciju kako bi postigao pitkost koja predstavlja zaštitni znak brenda Jameson.

Share.

Comments are closed.