Jedinstvena usluga za goste hotela Esplanade

0

Hotel Esplanade u Zagrebu, u saradnji sa studijom MyTripographer predstavlja novu jedinstvenu uslugu za goste hotela – fotografisanje ulicama grada uz profesionalnog fotografa.

Kreativna saradnja boutique fotografskog studija MyTripographer i hotela Esplanade rezultirala je novom jedinstvenom uslugom za sve goste koji boravak u Zagrebu i ovom istorijskom hotelu žele obogatiti profesionalnim fotografijama sa svog putovanja.

U tradiciji i duhu stvaranja bezvremenskih iskustava i doživljaja, nastavljajući s trendom inovacija u cilju da ponudi više od očekivanog, zagrebački hotel Esplanade uvodi u svoju ponudu uslugu profesionalnog fotografisanja gostiju.

Jedinstvena usluga za goste hotela Esplanade

Jedinstvena usluga za goste hotela Esplanade

Ideja usluge nastale u saradnji s fotografskim studijom MyTripographer je ponuditi gostima opušteni obilazak Zagreba, uživanje u parkovima i gradskim znamenitostima uz pratnju profesionalnog fotografa koji će srećne trenutke ovekovečiti vrhunskim fotografijama i pretvoriti ih u jedinstvene trajne uspomene.

Usluga je namenjena svim gostima hotela koji žele sa svog putovanja poneti više od selfie fotografija. Kreativna ekipa studija My Tripographer tako će svoju inspiraciju potražiti upravo u srećnim i nasmejanim licima zaljubljenih parova, prijatelja ili porodice koji zakorače pred njihov objektiv i spremno se odvaže na šetnju i fotografisanje hotelom i zagrebačkim ulicama. Za one koji žele zablistati u punom sjaju hotel uz to nudi i usluge profesionalnog šminkera i frizera.

Jedinstvena usluga za goste hotela Esplanade

Jedinstvena usluga za goste hotela Esplanade

Impresivne lokacije u gradu uhvaćene kroz objektiv umetnika-fotografa postaju tako najlepši suvenir i trajna uspomena na nezaboravan boravak.

Gosti tako mogu odabrati jedan od nekoliko paketa, zavisno o trajanju fotografisanja i broju lokacija, a za one koji žele uhvatiti neponovljivi trenutak prosidbe i na fotografijama ovekovečiti sudbonosno ‘da’ tu je i fotografisanje iznenađenja.

MY TrIPOGRAPHER

Umetnička ekipa Tripographera deli zajedničku strast prema Zagrebu, novim prijateljstvima i naravno prema beleženju spontanih trenutaka i osmeha na ljudskim licima dok se nalaze u veličanstvenom ambijentu grada Zagreba. S petnaestogodišnjim iskustvom u portretnoj, putnoj i venčanoj fotografiji osećaju se kao najsretniji ljudi na svetu jer rade upravo ono što vole – fotografišu srećne parove, porodice i prijatelje širom sveta.

O hotelu Esplanade Zagreb                    

Hotel Esplanade, najprestižniji zagrebački hotel, sagrađen je 1925. godine s ciljem pružanja vrhunskog smeštaja i usluga putnicima Orient Expressa, koji je saobraćao na liniji Pariz – Istanbul. Hotel Esplanade jedna je od najelegantnijih zagrebačkih građevina, a od svojih početaka bila je mesto ključnih društvenih događanja glavnog grada.

Hotel je nudio gostima neviđenu raskoš, tako da su poznate ličnosti oduvek odsedale upravo u Esplanadi. Lista poznatih gostiju uključuje slavnu Josephine Baker, Charlesa Lindbergha, Leonida Brežnjeva te mnoge druge. Nakon potpune rekonstrukcije, Hotel ponovno otvara svoja vrata te se nameće kao istinska hotelska zvezda u regiji.

Share.

Comments are closed.