Jedinstveni poslovni susreti za kompanije koje žele nešto drugačije

0

Ukoliko želite da budete inovativni, originalni i maštoviti, i da impresionirate potencijalne poslovne partnere, klijente sa kojima već sarađujete, ili možda kolege, vreme je da razmišljate drugačije. Izađite iz standardnih okvira i  tipičnih prostora za organizovanje poslovnih susreta, sastanaka, konferencija, kongresa, i predstavite kompaniju  u najboljem svetlu!

Ako organizujete poslovne skupove i sastanke, ako vam takvi prostor trebaju, morate znati da osim poslovnog sadržaja i neophodnih sala, kancelarija i banketa, potrebno je organizovati i kvalitetno slobodno vreme za sve učesnike. Poslovni gosti žele kvalitetno da provedu slobodno vreme, da se odmore u  luksuznom wellness centru, da budu okruženi prirodom, da se posvete sebi i relaksaciji od svih tekućih obaveza i tereta. Od izuzetne važnosti je da se spoji dobro sa korisnim, i da se uvek ima na umu da se najbolji poslovi i najbolji rezultati postižu u opuštajućoj atmosferi i prijatnom ambijentu.

Kongresni centar Terme Olimia ima sve što je neophodno za organizovanje poslovnih susreta. Centar sadrži 7 multifunkcionalnih moderno dizajniranih dvorana kapaciteta do 350 osoba, sve su u potpunosti opremljene vrhunskom audio-vizualnom tehnikom, a  izvanredan wellness, spa sadržaji i jedinstvena  priroda učiniće svaki događaj posebnim. Ovde je Orhidelia, zvanično najbolji wellness Slovenije, koji inspiriše svojim luksuzom i relaksirajućim tretmanima.

Svi programi i tretmani u Terme Olimia centru prilagođeni su gostima, a posebno su krojeni kako bi se postigla kompletna ravnoteža, duhovna i fizička. Nije tajna da su poslovni susreti produktivniji u opuštenoj atmsoferi, pa je ovakav pristup možda i najbolji. Početi dan vežbama u prirodi, obaviti svoje dnevne poslovne obaveze i druženja, završiti dan u nekom od omiljenih tretmana, opuštanja u saunama i bazenima, to je filozofija ovog blagodarnog centra.

Centar sadrži ukupno 300 soba sa 3 i 4 zvezdice, svečane sale i besplatan parking. Za izuzetna gurmanska iznenađenja, tu je a la carte restoran Gratiola, i vinoteka Virstain, a za noćna druženja zadužen je noćn klub Žafran, ili Šiša bar. Ukoliko imate naročite i posebne zahteve, stručan tim će vam pomoći u organizaciji događaja, tako da je sve navedeno samo delić pogodnosti koje možete očekivati ukoliko odaberete Terme Olimia.

Share.

Comments are closed.