Jesen u Termama Čatež

0

Jesen je pred nama. Vreme je za izlete, romantične šetnje, odmor u uvek atraktivnim Termama Čatež. A šta je to zbog čega deca toliko vole doći u Terme Čatež? Odgovor je jednostavan – zimska Termalna rivijera. Najmlađe će oduševiti gusarski brod s brojnim vodenim gusarskim doživljajima. Malo veći mogu isprobati surfanje na talasima, a tačku na “i” daje atraktivan ambijent, vulkansko brdo s erupcijom lave i slapovima – kao na divljem karipskom ostrvu. Ispod krova dvaju kupola gde se odrasli opuštaju u whirlpoolima, bazenima nepravilnih oblika i na masažnim ležištima, deca uživaju u bazenu s talasima, na divljoj reci ili spustu po toboganu.
Centar zdravlja i lepote u Hotelu Terme posebno se ističe jedinstvenim rimsko-irskim kupeljima koje možete iskusiti samo u Termama Čatež. U šetnju kroz 11 toplo-hladnih i suvo-vlažnih užitaka vodi vas hostesa. Poseta suvoj rimskoj sauni, parnom rimskom kupalištu, opuštanje u whirlpoolima, šetnja vodenom stazom, piling tela i odmor na vodenim krevetima predstavljaju nezaboravno dvosatno putovanje.
Idiličan ambijent Spa & Wellness centra u Hotelu Čatež pravi je balzam za oči i dušu. Vodič “In your pocket” prošle ga je godine uvrstio na 2. mesto u kategoriji “best spa” među većim wellness- centrima. Pažljivo smišljeni ekskluzivni programi u posebno dizajniranim prostorima (individualne sobe za masaže, srebrna i zlatna soba) namenjeni su potpunom telesnom i duhovnom opuštanju pojedinaca i parova. Posebna atrakcija je IGLU – gde vam preporučujemo program za dve osobe, tzv. dvorsko osveženje tela, koji nudi aromatični piling, finsku saunu sa whirlpoolom (penušavac, čaj, sježe voće, voda) i na kraju – dvorsku masažu. Wellness-ponudu dopunjuje Sauna park s osam tematski različitih sauna, u kojima možete uživati i u dva rashlađujuća i dva relaksacijska bazena, kao i u sunčevim zracima na nudističkoj terasi. Za lep ten gostima su na izboru različiti solarijumi.

Dobro došli u Terme Čatež!
Atraktivne ponude u Termama Čatež proverite na: http://www.terme-catez.si/sr/ a upit pošaljite na info@terme-catez.si ili nas nazovite na 00 386 7 49 36 700.

Share.

Comments are closed.