Joon uvodi šest novih destinacija u Evropi i Južnoj Americi          

0

Otkad je Air France osnovao JOON, ćerku kompaniju prilagođenu potrebama i ukusima milenijalaca, ova avio-kompanije neprestano proširuje svoju ponudu. Od leta 2019, JOON će iz Pariza leteti do šest novih destinacija – Madrida, Stokholma, Praga i Mančestera u Evropi, Sent Martena na Karibima i Kita u Ekvadoru.

 Nove destinacije za nove generacije

Pored svoje neobične ponude pića ne letu (visokoenergetski sokovi poput  „baobab matahija“), šik stila i dodataka za elektronske gedžete kojih se nijedan milenijalac neće odreći čak ni na letu, JOON sve više postaje prepoznatljiv i po dobrim vezama, pre svega između Pariza i evropskih metropola, ali i između Evrope, Afrike, Azije, Južne Amerike i Indijskog okeana. Ovaj prevoznik koji često nudi uslugu po cenama bliskim lou-kostu, leteće od letnjeg reda letenja 2019, šest puta nedeljno za Madrid, četiri puta nedeljno za Stokholm i tri puta nedeljno za Prag, Mančester, Sent Marten i Kito. Na evropskim rutama će leteti avioni tipa Airbus A320 i A321, dok će na dugolinijskim letovima saobraćati avioni Airbus A340 opremljeni novim kabinama. Cene se kreću od 39 evra za Mančester, 49 evra za Prag i Madrid, 59 evra za Stokholm, 199 evra za Sent Marten i 299 evra za Kito. *

Joon uvodi šest novih destinacija u Evropi i Južnoj Americi   

Više sadržaja, manje bola u nogama

Tokom leta sa JOON-om, svi putnici mogu preko svojih elektronskih uređaja da se povežu na YouJOON, mrežu koja tokom leta nudi veliki izbor časopisa i magazina. Takođe, svi putnici dobijaju širok izbor besplatnih pića, dok se u biznis klasi služe i besplatan ručak, doručak ili užina, u zavisnosti od doba dana.

Ukoliko se odlučite za dugolinijski let JOON-om, pored magazina i časopisa, na raspolaganju će vam biti i TV serije, online TV, filmovi, crtaći, muzika i igrice. Bez obzira na izbor kabine, komfor je zagarantovan, jer čak i ekonomska klasa nudi mogućnost obaranja sedišta do 118 stepeni i 78 centimetara za noge, dok će putnici u biznis klasi moći da izvrsna jela francuskih kuvara probaju u dva metra dugačkom krevetu, kada obore svoje sedište.

Joon uvodi šest novih destinacija u Evropi i Južnoj Americi   

JOON leti iz Budimpešte

I putnici iz Srbije lako mogu da osete čari letova nove generacije jer JOON od 28 oktobra 2018 leti i iz Budimpešte za Pariz. Ova kompanija povezuje glavne gradove Francuske i Mađarske sa čak tri leta dnevno.

*Cene su izražene za letove u jednom pravcu, uključuju takse, ali ne i prtljag

Joon uvodi šest novih destinacija u Evropi i Južnoj Americi   

 

  • O Air France-KLM

Osnovne delatnosti Air France-KLM, jednog on najvećih avio-prevoznika na svetu, su prevoz putnika i robe, poslovni transport i održavanje vazduhoplova.

Air France-KLM je vodeća grupa kada je u pitanju međunarodni saobraćaj iz Evrope. Zahvaljujući svojim brendovima Air France, KLM Royal Dutch Airlines, Transavia i HOP!  grupa je 2018. svojim putnicima ponudila putnu mrežu od 314 destinacija u 116 država. Sa flotom od 545 operativnih vazduhoplova i prevezenih 98,7 miliona putnika u 2017, Air France-KLM dnevno izvede do 2200 letova, uglavnom iz svojih habova – aerodroma Šarl do Gol u Parizu i Amsterdam-Schiphol.

Sa 15 miliona aktivnih članova, Air France-ov program za putnike koji često lete Flying Blue je jedan od najuspešnijih u Evropi.

Air France-KLM, zajedno sa partnerima Delta Air Lines, Virgin Atlantic i Alitalia, čini najveće transatlantsko partnerstvo sa preko 270 letova dnevno.

Air France-KLM je takođe i član Sky Team avio-alijanse, u kojoj se nalazi  20 avio-kompanija koje putnicima zajedno nude  pristup globalnoj mreži od preko 16,609 letova dnevno na više od 1,070 destinacija u 177 država.

 

Share.

Comments are closed.