Jubilarni deseti HOTEL&GASTROTEH od 21. do 25. februara

0

Od 21. do 25. februara 2018. godine održaće se u Zagrebu HOTEL&GASTROTEH, jubilarni 10. međunarodni sajam gastronomije i hotelsko ugostiteljske opreme. Osim najznačajnijih hrvatskih kompanija iz HoReCa sektora, na sajmu HOTEL&GASTROTEH svoje učestvovanje potvrdili su i brojni inostrani izlagači. Ovaj sajam izuzetna je prilika za okupljanje i povezivanje na jednom mestu proizvođača i trgovaca hotelsko-ugostiteljske opreme, hrane i pića, kao i distributera i ostalih subjekata u HoReCa sektoru.

Brojna publika koja posećuje HOTEL&GASTROTEH ne čini ga samo poslovnim sajmom nego i događajem namenjenim širokoj publici. Izložbeni deo sajmova kao i svake godine prati bogat prateći program.

Posetioce očekuju brojne zanimljivosti:

  • Hrvatski eno gastronomski turistički aduti: edukativne prezentacije i radionice, kao i degustacije za posetioce
  • Prezentacija naučenog znanja i veština učenika, budućih kuvara i poslastičara Ugostiteljsko turističkog učilišta iz Zagreba
  • CRO TOP 10 – takmičenje najboljih hrvatski kuvara
  • Svakodnevno će se na izložbenom prostoru pripremati i degustirati jela iz svih hrvatskih regija (autohtoni proizvodi, eko hrana, kolači, pršuta, sir, med, voće, kafa i ostali delikatesi)

U istom terminu održava se i Zagrebački sajam Nautike. Spoj ovih komplementarnih sajmova doprinosi višem nivou poslovnosti na zadovoljstvo svih učesnika iz područja nautike, gastronomije i hotelsko-ugostiteljske opreme i profiliraju ovaj sajam kao središnji regionalni poslovni sajam za HoReCa sektor.

 

Share.

Comments are closed.