Kako do popusta za letovanje u Grčkoj?

0

Turistička agencija EVRO-TURS i u aprilu nudi povoljne aranžmane za letovanje u Grčkoj. Za ranu uplatu moguće je ostvariti popust od 15 do 30%, u zavisnosti od odabira hotela.

Na Kasandri putnici mogu da biraju između hotela Grad Otel 4*, idealno mesto za porodice i Elinotel Apolamare 4* koji spaja visoko kvalitetnu uslugu i miran porodični odmor. Treći hotel koji se takođe nalazi na plaži jeste Amon Zeus 4* u Kalitei.

Za one koji žele luksuzan odmor i uživanje u wellnes i spa programima siguran izbor predstavljaju hoteli Pomegranate Wellness & Spa 5* u Nea Potidei i Ekies All Senses Resort 4* u mestu Vurvuru na Sitoniji.

Hotel Alexandros Palace 5* nalazi se na Atosu, trećem prstu Halkidikija, naspram arhipelaga Amuljani i preporučuje se porodicama, ali i mladima. Još jedan popularni hotel koji je dostupan uz specijalne popuste jeste Akti Ouranopoli 3* smešten u predvorju Uranopolisa – nebeskog grada i Svete Gore, na jednoj od najlepših plaža Atosa.

Pored navednih hotela popuste je moguće iskoristiti i za hotelski smeštaj poput hotela Palladium 3* u Kriopigiju, Blue Dolphin 4* u Metamorfoziju i Theoxenia 4* u Uranopolisu, koji goste već tradicionalno privlače odličnom uslugom i svim neophodnim sadržajima za lep porodični odmor.

Aktuelni popusti važe do kraja aprila, a više informacija možete pronaći u turističkoj agenciji EVRO-TURS ili klikom ovde.

Share.

Comments are closed.