Kempinski otvara prvi luksuzni hotel sa pet zvezdica na Kubi

0

Kempinski je sa ponosom objavio da će na proleće otvoriti prvi hotel na Kubi. The Gran Hotel Kempinski Manzana la Habana imaće 246 soba i apartmana i nalazi se u zgradi Manzana de Gomez, istorijskoj građevini u srcu stare Havane, koja je pod zaštitom UNESCO-a.

Lanac Kempinski hotela sklopio je saradnju sa Grupo de Turismo Gaviota SA.

“I te kako smo zadovoljni zbog otvaranja ovog izvanrednog hotela koje je planirano na proleće”, ističe predsednik Upravnog odbora i generalni direktor Kempinski hotela Markus Semer.

“Ovo otvaranje je nastavak našeg pionirskog duha. Gran Hotel Kempinski Manzana La Habana će biti prvi kubanski moderno-luksuzni hotel sa pet zvezdica, a to što se nalazi u jednoj od najčuvenijih istorijskih građevina Havane, čini ga još ekskluzivnijim”.

Izvršni direktor Grupo de Turismo Gaviota SA smatra da će zajedno sa Kempinskim ovaj dragulj učini vodećim hotelom u gradu.

Veličina apartmana kreće se od 40 metara kvadratnih do neverovatnih 150, sa plafonima visine od četiri do pet metara. Na krovu hotela nalazi se velika terasa sa hotelom koja gleda na stari grad.

Spa je smešten na više od hiljadu kvadratnih metara, a hotel ima i tri restorana, lobi bar, poslovni centar, ali i sve ono što je potrebno za nezaboravan boravak.

Share.

Comments are closed.