Kempinski Palace Portorož dobio je titulu vodećeg slovenačkog hotela u 2018. od strane World Travel Awards

0

Najuspješniji evropski brendovi koji se bave turizmom i ugostiteljstvom bili su prisutni na crvenom tepihu na Gala Ceremony 2018, u Zappeion Megaron Hall-u u Atini, u Grčkoj, u organizaciji World Travel Awards-a.

Ove godine,  obeležena je 25. godišnjica dodeljivanja nagrada od strane domaćina World Travel Awards-a. Ova organizacija ima za osnovni cilj da prepozna, prizna i adekvatno istakne izvanrednost u turizmu i ugostiteljstvu, sa nezavisnim sistemom za glasanje preko koga se individualno glasa, bez pristrasnosti, sa svih krajeva sveta.

Thies C. Bruhn, generalni direktor Kempinski Palace Portorož hotela je izjavio tom prilikom da nagrada predstavlja zasluženo priznanje o napornom, strateškom i kvalitetnom radu uloženom u poslovanje u prošlosti i stalnoj posvećenosti tima kako bi pružili izvanredno iskustvo, obojeno jedinstvenim Kempinski stilom sa luksuznom evropskom gostoljubivošću. Kako dalje ističe, ovo priznanje će poslužiti kao podsticaj i kao osnova za sve zaposlene u hotelu Kempinski Palace Portorož, kako bi nastavili težak i profesionalan rad u daljoj budućnosti.

Kempinski Palace Portorož

Luksuzni hotel Kempinski Palace Portorož je otvoren 2008. godine, i smešten je na jadranskoj obali Slovenije, nedaleko od srednjovekovnog bisera, grada Pirana, na manje od dva sata vožnje  od Venecije. Vrhunski hotel sa pet zvezdica je simbol jedinstvene kombinacije tradicionalnog i savremenog dizajna. Hotel u svojoj ponudi ima preko 180 vrhunskih soba, apartmane, spa centar  površine od 1.500 m², inovativni koncept hrane i pića u svim restoranima i barovima, šest konferencijskih dvorana, jedinstvenu istorijsku dvoranu i privatni park.

Kempinski Hotels

Otvoren 1897, Kempinski Hotels je najstariji luksuzni hotel u Evropi. Njegovo bogato nasleđe besprekorne usluge i vrhunske gostoljubivosti dopunjuje ekskluzivnost i individualnost smeštajnih kapaciteta. Kempinski sada obuhvata 75 hotela sa 5 zvezdica u 33 zemlje i nastavlja trend dopunjavanja kapaciteta u Evropi, Bliskom Istoku, Africi i Aziji. Svaki od njih odražava snagu i uspeh marke Kempinski bez gubljenja iz vida šta je osnovni cilja brenda i gubljenja identiteta. Kempinski je osnivački član Global Hotels Alliancea (GHA), najvećeg saveza nezavisnih hotela na svetu.

Share.

Comments are closed.