Keramas Aero Park – jedinstveni restoran na Baliju

0

Na Baliju se nalazi nekoliko napuštenih aviona, pravih putničkih letelica, od koji je jedan kompletno sređen i obnovljen, ali ne za letenje. Iskustva u kojima možete uživati ovde daleko su od letenja, a opet su jedinstvena i nezaboravna.

Na ostrvu se nalazi nekoliko napuštenih putničkih aviona, i oni su prosto svakodnevni prizor, ljudi su se toliko navikli na njih da ih već smatraju ostrvskim znamenitostima. Međutim, Keramas Aero Park na Baliju nudi jedno od najneobičnijih iskustava kada je ugostiteljstvo u pitanju, a uključuje i avion.

Keramas Aero Park – jedinstveni restoran na Baliju

Nakon što o su u potpunosti obnovili napušteni avion, preuredili unutrašnjost, napravili su restoran koji može primiti do 60 gostiju. Restoran nudi domaće i internacionalne specijalitete,  kao i čuvene koktele po kojima je ova destinacija i poznata. Restoran je vrlo prijatno i moderno opremljen, u njemu nema više onog osećaja skučenosti i klaustrofobije, a za sve goste koji žele da uživaju u vazudu i prostoru, obezbeđena je bašta i bar odmah ispod trupa aviona.

Keramas Aero Park – jedinstveni restoran na Baliju

Karta za putovanje, odnosno za restoran zavise i od klase kojom putujete, baš kao da ste na pravom letu. Karta za dvoje iznosi negde oko 18 dolara, što bi bila recimo neka ekonomska klasa leta, dok karta za prvu klasu za dvoje iznosi oko 35 dolara.

Nakon obroka, gostima je dozvoljeno da obiđu kabinu pilota, ili da izađu na krila aviona, kako bi napravili što bolje fotografije.

Share.

Comments are closed.