Klub književnika i Zepter hotel u humanoj akciji

0

U subotu, 25. jula, Svratište za decu, Centar za integraciju mladih u saradnji sa Zepter hotelom, Klubom književnika i drugim ugostiteljskim objektima u Beogradu organizuju akciju DAN ZA LIMUNADU ZA SVRATIŠTE.

Akciju je do sada podržalo 47 lokala u Beogradu koji će prihod od limunada prodatih 25. jula, donirati Svratištu za decu. Akciju je pokrenula mala Alisa, devojčica od 8 godina, koja se dosetila da napravi limunadu i pozove svoje drugare i rođake u goste da se osveže limunadom i doniraju Svratištu za decu. Alisa je ujedno postala i najmlađi član Kruga donatora Svratišta za decu.
Alisa poziva sve da se priključe njenoj akciji: “I kada si mali,možeš da učiniš mnogo za druge. Želim da drugari u Svratištu dobiju stvari koje nemaju. Želim da Svratište postoji. Svi vole limunadu! Neka uživaju dok piju limunadu i znaju da su pomogli nekome. Neka nas bude što više!”
Alisine reči su pokrenule na akciju mnoge lokale, uključujući i legendarni Klub književnika, kao i Zepter hotel, koji će 25. jula, prihod od limunade donirati Svratistu za decu. Lokali koji učestvuju u ovoj akciji biće obeleženi posterom i flajerima, a svako ko naruči limunadu dobiće i podmetač-zahvalnicu.
Spisak i adrese lokala možete pronaći na facebook stranici: https://www.facebook.com/events/1589982571262911/

Share.

Comments are closed.