Ko od Vaših zaposlenih stvarno provodi najviše vremena u kompaniji?

0

Uspešno ste preduzeće, ali nemate Sistem evidencije dolaska zaposlenih na posao, jer Vaši zaposleni imaju visok stepen odgovornosti kako prema sebi, tako i prema poslu. Međutim, primećujete da performanse preduzeća mogu biti bolje, ali ne znate tačno uzroke zašto nisu, osećate da su neki radnici više posvećeni, a neki manje. Nemate jasan uvid ko je kad došao na posao, koji radnici duže ostaju na poslu, a koji kraće. Na koji način Vi kao prvi čovek ili vlasnik firme možete jednim pritiskom na dugme da dobijete precizne i jednostavne izveštaje o stanju raspoloživosti i angažovanosti zaposlenih? Zaposlenima treba dati slobodu, ali ona zahteva odgovornost. Ako smatrate da nije na zavidnom nivou, pozovite Cards Print Security da se upoznamo i porazgovaramo.

Da li se u Vašoj kompaniji dešava da zaposleni konstantno ne dolaze na vreme na posao ili predugo ostaju na pauzi i time demorališu savesne zaposlene? U ovakvim situacijama može doći do toga da radnici koji se ponašaju savesno misle kako se ne ceni njihovo pozitivno ponašanje i da vremenom počnu da se ponašaju kao nesavesne kolege. Koliko bi Vam značilo da jednim potezom dobijete precizne i jednostavne izveštaje i istog trenutka imate uvid u raspoloživost i angažovanost zaposlenih?

2 IZVEŠTAJA – 4 RAZLOGA ZAŠTO UVESTI EVIDENCIJU RADNOG VREMENA

 

Ukoliko Vas je ova tema zainteresovala i želeli biste da se više informišete o rešenjima, budite slobodni da nas pozovete na  telefon 011 41 20 510

Share.

Comments are closed.