Ko su najbolje agencije u regionu?

0

Sve agencije za tržišno komuniciranje iz regiona pozvane su da svoje projekte prijave do 1. septembra 2017. na “BalCannes” koji će se i ove godine održati u Rovinju u sklopu desetog izdanja Weekend Media Festivala.

Ove godine, najboljih 25 projekata regiona odabraće najveći žiri do sada kojeg čini čak 25 predstavnika klijenata, agencija i novinara koji prate struku. Budući da se i na tržištu sinergijom klijenata, agencija i medija postižu najbolji rezultati, ovogodišnji žiri, kojem će se po prvi put pridružiti predstavnici agencija, ponudiće najkvalitetniju selekciju projekata na “BalCannesu” do sada. Najbolje agencije sa sobom će kući poneti posebnu nagradu – BalCanneskog lava, a ove godine biće dodeljeno njih sedam. Uz glavne nagrade za najbolju agenciju i projekat BalCannesa, zatim posebne nagrade žirija agencija, oglašivača i medija, nagrađivaće se najbolji projekat za regionalno tržište i najbolji projekat za inostrano tržište. I ove godine BalCannes nastavlja sa svojim jedinstvenim konceptom, pa će tako pregled najboljih 25 projekata regije, kao i svi prijavljeni radovi, tokom cele godine biti dostupni na BalCannes Yellow Pages stranicama.

Prijave za BalCannes otvorene su za sve zainteresovane agencije i sprovode se isključivo online putem na web stranici www.balcannes.com.

Deseti Weekend Media Festival ove se godine održava od 21. do 24. septembra u prostorijama stare Tvornice duhana u Rovinju, pod generalnim pokroviteljstvom Adris grupe. Weekend nije rezervisan samo za predavanja i diskusije, već je i mesto za žurke i networking koji će ove godine biti podignuti na novi nivo. Pažljivo osmišljen muzički program oduvek je bio jedan od najjačih aduta festivala, a ove godine će biti i iznenađenja prilagođenih velikom jubileju.

Share.

Comments are closed.