Kompanija Pernod Ricard proslavila 20 godina poslovanja u Srbiji

0

Kompanija Pernod Ricard proslavila je u Domu Garde 20 godina poslovanja u Srbiji i 15 godina saradnje sa kompanijom D Trade, generalnim distributerom za Crnu Goru. Svečanosti su prisustvovale mnoge ličnosti iz kulturnog i javnog života Srbije, kao i poslovni partneri i saradnici firme iz zemlje i iz inostanstva.

Domaćin večeri direktor Pernod Ricard Adriatics Predrag Amidžić otvorio je proslavu. Specijalni gost večeri bio je predsednik i izvršni direktor kompanije Pernod Ricard za Evropu, Srednji Istok, Afriku i Latinsku Ameriku Christian Porta.

Tokom gala proslave goste je zabavljao hor Viva Vox i spektakularna jazz pevačica Ana Sofrenović, uz pratnju benda Jovana Maljokovića. Program je vodila Olivera Kovačević, a gosti su uživali u ekskluzivnim brendovima kompanije.

Pernod Ricard je lider na tržištu Srbije i Crne Gore i daje višegodišnji doprinos društvu kroz razne akcije i edukacije vezane za društveno odgovorno poslovanje, koje planira da nastavi da realizuje i u budućnosti.  Kompanija poseduje jedan od najprestižnijih portfolija brendova u sektoru vina i žestokih alkoholnih pića.

Share.

Comments are closed.