Konkurs za privremene objekte na Kalemegdanu

0

Javno preduzeće “Beogradska tvrđava” raspisalo je konkurs za postavljanje tezgi i drugih privremenih pokretnih objekata na prostoru Beogradske tvrđave i parka Kalemegdan, na period od godinu dana.

Konkurs je raspisan za postavljenje kolica i tezgi za prodaju suvenira, umetničkih predmeta i proizvoda starih zanata, tezgi za prodaju razglednica i turističkih publikacija, kolica za prodaju osvežavajućih napitaka, kolica za hot-dog, aparata za kokice, stalaka za prodaju balona…

Prijave se mogu podneti do 27. aprila, a konkurs će biti sproveden putem usmenog javnog nadmetanja koje će biti održano 29. aprila u Kuli Nebojša na Donjem gradu Beogradske tvrđave.

Prijava se podnosi za jednu lokaciju i jedan objekat na lokaciji, s tim što se učesnicima konkursa ne ograničava broj prijava koje mogu podneti.

Vrste objekata i njihova namena, lokacije i početni iznosi, kao i opšti i posebni uslovi konkursa, sadržani su u konkursnoj dokumenaciji, koja se može preuzeti na sajtu www.beogradskatvrdjava.co.rs i u Odeljenju za pravne poslove JP ”Beogradska tvrđava”.

Share.

Comments are closed.