Kreirani prvi paketi za Balkan turiste iz Rusije

0

Na sajmu turizma МИТТ u Moskvi predstavljeni su prvi paket aranžmani za putovanje na Balkan za turiste iz Rusije, koje je kreirala agencija Bohemija iz Bugarske, sa kojom Turistička organizacija Beograda ima višegodišnju saradnju, a u okviru svojih aktivnosti kreiranja regionalnih tura i povezivanja balkanskih destinacija sa Beogradom kao dolaznom destinacijom.

Paketi za Balkan su novina na turističkom tržištu, imajući u vidu da su jedini koji obuhvataju ceo region, a posebno su kreirani za tržište Rusije. Ture počinju u Beogradu, i nude nekoliko različitih varijanti obilaska našeg regiona.

“Kreiranje tkz. kružnih tura i plasiranje regiona kao jedinstvenog turističkog proizvoda za turiste iz dalekih destinacijabilo je u fokusu poslednjih godina, uz veliko zalaganje TOB i drugih  resornih institucija. Prvi put se Balkan nudi turistima iz Rusije kao jedinstven proizvod, a promociju smo tokom sajma u Moskvi realizovali na štandovima Beograda, Novog Sada i Sarajeva” , izjavio je Slobodan Unković, zamenik direktora Turističke organizacije Beograda.

Share.

Comments are closed.