Krenite na putovanje snova sa džeparcem od 60.000 dolara

0

Američka kompanija koja se bavi proizvodnjom pića, White Claw Hard Seltzer, odlučila je pošalje dve osobe na putovanje snova, pri čemu su voljni da srećnicima plate i džeparac.

White Claw Hard Seltzer, kompanija koja proizvodi osvežavajuće alkoholne napitke, orgnizovala je takmičenje Best Life Contest, na kome će dve najsrećnije osobe postati ambasadori ovog brenda. Oni će uz laskavu titulu dobiti nagradno putovanje od 6 meseci, na kome će imati priliku da obiđu celu Ameriku, a kao naknadu za vreme provedeno na putu, dobiće platu od 60.000 dolara.

Pobednici takmičenja će putovati odvojeno, a jedina obaveza koji imaju, je to da obiđu najmanje dva mesta ili dve destinacije mesečno. Oni sami biraju rute i mesta koja će obići, a sve je osmišljeno u duhu prihvatanja novih ideja i otkrivanja novih strasti.

Kompanija traži jednu ženu i jednog muškarca, nikakve predispozicije nisu potrebne, jedino što će morati je da dokumentuju svoje putovanje preko društvenih mreža, poput instagrama. Na ovaj način, osim promovisanja brenda, oni će širiti pozitivnu sliku o kosmopolitskom načinu života. U stvari, jedini uslov je da takmičari budu stariji od 25 godina.

Nažalost, u ovom takmičenju mogu učestvovati samo američki državljani, što ostalima baš i ne priža neku nadu. Jedino što nama za sada ostaje, jeste da se nadamo da će i neka od naših kompanija videti ovo, prepoznati potencijal, i uraditi isto.

Share.

Comments are closed.