The land of legends, nova turska bajka u Antaliji

0

Hotel se nalazi u blizini Beleka, a do njega se dolazi pravo sa aerodroma. Ovaj hotel i tematski park je prvenstveno namenjen deci, a njegova popularnost nije ostavila ravnodušnim ni one starije.

Antalija je oblast poznata po svojim luksuznim i maštovitim hotelskim kompleksima. Od svih, jadan se izdvaja po svojoj kreativnosti i sadržaju. To je hotel The Land Of Legends, mali deo Diznilenda u Turskoj, najblaže rečeno, ostvarenje dečjih snova.

The land of legends, nova turska bajka u Antaliji

Hotel The Land Of Legends se nalazi u Beleku, u blizini Antalije, i ima 5 zvezdica. Hotel ima veliki broj odlično opremljenih i zaista maštovito uređenih soba, i sastavni je deo velikog i zabavnog tematskog parka. Ovaj kompleks je otvoren 2016. godine i pre svega je namenjen gostima koji dolaze sa decom.

Glavni simbol parka su dve kule visine 111 metara, na čijem se vrhu nalaze opservatorije. Glavni sadržaj parka čini veliki broj bazena sa talasima za surfovanje, rolerkouster, bazen sa delfinima za zabavu, fokama ili pingvinima, vrhunski 5D bioskop, veliki šoping centar, kao i ostale mnogobrojne zabave za goste. Takođe treba pomenuti i podvodni safari i mini zoo vrt, ovde praktično zabavi nikad kraja.

The land of legends, nova turska bajka u Antaliji

Osim ovog dela koji služi za zabavu, hotel ima i odličan spa centar, i ostale pogodnosti za roditelje i ostale koji su u pratnji mališanima. Hotel nudi uslugu noćenja sa doručkom, dva a la carte restorana, brazilski i italijanski, kao i kafeterije i barove. Možda jedina stvar koju ovakav kompleks nema, a to se očekuje, je ni manje ni više, plaža. Hotel ne poseduje standardnu plažu na obali, on ima veliki broj manjih plaža u okviru kompleksa, i sve su sa belim finim peskom.

Share.

Comments are closed.