Lastin Open Top ponovo vodi u razgledanje

0

Turistička agencija “Lasta” u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda, od 1. maja 2015. godine, ponovo počinje sa programom razgledanja grada otvorenim autobusom, ali i posetama Avalskom tornju.

Lastin Open Top će svakodnevno saobraćati sa polaskom u 16 časova , dok će od 1. juna biti uvedeni i dodatni termini sa polaskom u 12 časova. Posetioci će imati priliku da čuju osnovne informacije o istoriji I kulturnom nasleđu grada Beograda putem audio vodiča I to na 8 svetskih jezika. Svim posetiocima je omogućen popust od 20 odsto na kupovinu karte za posetu Istorijskom Muzeju Srbije

Izlet na Avalu počinje da se realizuje 2. maja 2015. godine a polasci će se održavati svake subote i nedelje sa polaskom u 10:30 i povratkom u 14:30 časova. Tura do Avale obuhvata posetu Miloševom konaku i Topčiderskom parku gde je planirano zadržavanje do trideset  minuta, nakon čega se nastavlja put ka Avali.  Za kupovinu karte u Miloševom konaku, takođe je omogućen popust od 20 odsto.

Mesto polaska za oba programa je sa Trga Nikole Pašića ( turističko stajalište). Otvoreni autobus neće saobracati u slucaju kise. Cene karata su u odnosu na prošlu godinu ostale nepromenjene za oba programa pa je tako cena karte za decu 400 dinara i 600 dinara za odrasle, dok je cena za grupe od 10-20 osoba 350, a od 20 -30 osoba – 300 dinara. Karte se mogu kupiti u info centru u Knez Mihailovoj 5, u autobusu ili u Lastinoj turističkoj agenciji na Savskom trgu broj 1 (preko puta Železničke stanice). Telefon za informacije je 011/ 6642-473. Otvoreni autobus je moguće i iznajmiti a upiti se šalju na mail opentop@lasta.rs.

Share.

Comments are closed.