Lazure Hotel & Marina Montenegro, početak sezone u velikom stilu

0

Početak letnje sezone u Crnoj Gori biće obeležen otvaranjem Lazure Hotel & Marina Montenegro kompleksa, novog turističkog centra smeštenog u Nevjesti Jadrana.

Ekskluzivni turistički kompleks Lazure Hotel & Marina Montenegro, smešten u zalivu Boka Kotorska, u Herceg Novom, ponudiće bogat sadržaj gostima, u okviru kompleksa će se nalaziti Lazure Boutique Hotel sa konferencijskim salama i prostorima za organizovanje manifestacija i događaja, restorani i barovi, spa i fitness centar , kao i Lazure Marina.

Lazure Boutique Hotel nudiće gostima usluge najvišeg standarda inspirisane tradicionalnim crnogorskim gostoprimstvom. U svojoj ponudi će imati 24 smeštajne jedinice, naravno, sa pogledom na more i zaliv, a postoji i deo koji je okrenut ka mirnom i rustičnom dvorištu. Posedovaće i delux sobe, jedan King apartman, dok će sve ostale biti najmodernije opremljene, sa svim pogodnostima. Svojim uređenjem i lokacijom, odličan je izbor i za odmor, i za korišćenje prilikom poslovnih obaveza.

Svoju konkurentnost Lazure Hotel & Marina potvrđuje i konferencijskom salom kapaciteta do 200 ljudi, veličine 160 metara kvadratnih, i jednom manjom salom kapaciteta do 70 ljudi. Gostima su na raspolaganju dva dvorišta i baštenski deo koji je otvoren, pa je ovaj spolji deo izuzetno pogodan za organizovanje prijema, događaja ili proslava.

Restorani i barovi insistiraju na svežim domaćim proizvodima, i na tradicionalnoj crnogorskoj mediteranskoj kuhinji, gde se mogu degustirati čuvena i najkvalitetnija vina.

Zahvaljujući lokaciji, Lazure Marina između ostalog nudi pristanište za preko 200 brodova  dužine između 5 i 30 metara, obezbeđenje i pomoć 24 sata, kao i usluge prodaje i iznajmljivanja jahti.

Share.

Comments are closed.