Le Bistro hotela Esplanade nudi nešto posebno

0

Le Bistro hotela Esplanade sa svojom šarmantnom terasom i ovog proleća poziva goste na uživanje u novim kreacijama s prolećnog à la carte jelovnika koji potpisuje šef Ana Grgić. Nova zanimljiva jela objedinjuju francusku kuhinju i domaće recepture.

Šef kuhinje Ana Grgić u igri s namirnicama i svežim začinima stvorila je niz karakterističnih jela privlačnih oku i nepcu.

Uz à la carte bogatu ponudu, novost u jelovniku su i jela pripremljena s brašnom i testom bez glutena prema strogim BOSK gluten-free standardima.

Uz to, Le Bistro gostima nudi besplatni Internet, press reader hot zonu uz besplatno preuzimanje i listanje više od 4000 novina i časopisa, kao i jedinstvene jelovnike na iPad uređajima s vernim fotografijama jela. Le Bistro u svojoj ponudi svakodnevno nudi i Esplanade Gourmet kolekciju za poneti.

Opuštena atmosfera, mlada i šarmantna ekipa kuvara i konobara, prefinjeno atmosfera pariškog šika, kao i živopisni ugođaj terase s daškom uličnog teatra čine Le Bistro trendi gurmanskim odredištem bez premca nudeći pravo osveženje u nadolazećim prolećnim danima za domaće, ali i brojne strane goste.

Share.

Comments are closed.