Letnja sezona na Kopaoniku od 19. juna

0

Ponedeljak, 19. jun, predstavlja zvanični početak letnje sezone. Zbog velikog interesovanja turista i odličnih vremenskih uslova, ovogodišnja letnja sezona počinje mesec dana ranije. Radno vreme centra je od ponedeljka do četvrtka od 9 do 15 časova, kada će raditi žičara za panoramsko razgledanje i bob na šinama, a petkom, subotom i nedeljom svi sadržaji će raditi u periodu od 9 do 16 časova.

Svima onima koji će letnji odmor i raspust provesti na Kopaoniku, na raspolaganju je žičara za panoramsku vožnju, staze za mauntin bajk i mauntin kart, pešačke ture, adrenalinski sadržaji poput boba na šinama, zip lajna i tjubinga.

U ovom planinskom centru u toku je izgradnja avantura parka, koji će tokom leta biti namenjen i deci i odraslima, sa brojnim zanimljivim preprekama koje predstavljaju pravu adrenalinsku atrakciju. Pored ovoga, gradi se i teretana na otvorenom, kao i parterno uređenje centra.

Za sve ljubitelje biciklizma i adrenalina, ovog leta su pripremljeni zanimljivi pakete u okviru kojih će posetioci moći da ostvare značajne popuste na cenu sadržaja. Tokom leta biće organizovan bike-mountin cart vikend, adrenalin i avantura vikende sa popustom na ove sadržaje koji će iznositi 15 posto.

Prvog dana letnje sezone korišćenje svih sadržaja će biti besplatno za sve posetioce.

Share.

Comments are closed.