Letnja sezona na Torniku na Zlatiboru od 26. juna

0

Letnja sezona u planinskom centru Tornik na Zlatiboru počeće u petak, 26. juna, a tokom vikenda otvaranja, posetioci će imati popust od 50 odsto na karte za sve sadržaje, saopštila su “Skijališta Srbije”.

Centar će tokom letnje sezone za turiste biti otvoren svake srede, četvrtka, petka, subote i nedelje od 11 do 17.30 sati.

Ljubitelji planine i prirode će, pored redovnih sadržaja, imati prilike da uživaju u panoramskoj vožnji žičarom, šetnjama, vožnjom tjubing stazom i bobom na šinama, ali i u stazama za mountin bike.

Kako je saopšteno, posetioci će moći da oprobaju veštine u mini golfu, čiji je teren sa devet rupa prilagođen planinskom ambijentu, a oprema za taj sadržaj se može iznajmiti u samom centru.

Centar je opremljen i multifunkcionalnim terenom za fudbal, košarku i tenis na kojima je, pored rekreacije, moguća i organizacija sportskih turnira.

Karte za sve sadržaje mogu se kupiti na prodajnom mestu na Torniku, a na istoj lokaciji ljubitelji planinskog biciklizma mogu da iznajme bicikle i mountain cart, kao i ostale rekvizite potrebne za aktivan odmor u prirodi.

Skjališta su saopštila i da je, kao i svake godine, organizovan prevoz iz centra Zlatibora (polasci sa autobuske stanice) do Tornika od devet, 10.30, 12 i 14 časova.

Share.

Comments are closed.