Letnje osveženje u termalnoj vodi

0

Iskoristite odličnu ponudu u Termah Laško i osvežite se u termalnoj vodi. Iskoristite 15 % popusta i boravak za 2 dece gratis do 3. 9. 2017.

Uživajte u spoljašnjim bazenima, vožnji po toboganu, opuštanju u whirlpoolima. Vaša deca ću uživati u dečijem unutrašnjem vodenom zabavištu. Laško je takođe i privlačna destinacija za aktivniju vrstu odmora.

Pešačenje okolnim brdima i dolinama aktivnost je kojom ćete proći brojne planinarske i pešačke staze kroz šume, proplanke i livade te pokraj bogate kulturne baštine. Postoji dovoljno staza za sve – za ljubitelje nordijskog hodanja, posetioce koji traže planinarenje, šetače, planinare, porodice i pojedince, starije ili mlađe.

Kad je reč o biciklizmu, postoji osam staza pogodnih za vožnju biciklom koje se nalaze na manje prometnim cestama te delimično na neasfaltiranim cestama, brdima i dolinama. Svaka vas vodi najzanimljivijom rutom do znamenitosti laške okolice. Staze su podeljene u srednje zahtevne do vrlo zahtevne, a posebno su pogodne za planinske i trekking bicikle.

Niste poneli svoj bicikl? Bez brige, lako ga možete i iznajmiti. Thermana Laško

Share.

Comments are closed.