Mama Shelter Beograd dočekuje spremno goste 8. marta

0

U najpoznatijoj beogradskoj ulici, turističkom utočištu i ponosu Beograda, u Knez Mihailovoj, otvaraju se vrata gostima u novom hotelu, Mama Shelter Beograd hotelu. Zvaničan prijem gostiju je 8. marta 2018. godine.

Mama Shelter Beograd, ušuškan u samom centru grada, smešten na poslednjem spratu Shopping Centra Rajićeva, spreman je da ogovori na sve zahteve za uživanjem kako građana Beograda, tako i turista.

Mama Shelter je brend koji je nastao pre deset godina, osnovan od strane porodice Trigano, Serž Trigano i njegova dva sina, Bendžamina i Žeremija. Prvi hotel je osnovan u Parizu, nakon čega je otvoren širom planete,u  Marseju, Bordou, Lionu,  Los Anđelesu, Rio de Žaneiru, a sada u Beogradu.

Ideja ovog hotela je briga o gostima na jedan poseban način, uz najbolju uslugu, ali na neki topli, porodični način, kao da ste kod mame u poseti. Uz izbegavanje svakog vida stereotipa i klišea, služi se domaća hrana, odlični slatkiši i specijaliteti od kafe.

Mama Shelter Beograd raspolaže smeštajnim kapacitetom od 125 udobnih soba, koje su specijalno dizajnirane i osmišljene i predstavljaju pojam udobnosti doma, a prateći elementi digitalnog i modernog doba upotpuniće sve potrebe gostiju. Kao kuriozitet, ovaj hotel nudi odmor na terasi veličine 500 metara kvadratnih sa koje se pruža neverovatan pogled na grad.

Share.

Comments are closed.