Okupljanje u Mama Shelter-u na branču

0

U najpoznatijoj ulici u Beogradu, u Knez Mihailovoj, u hotelu u Rajićevoj ulici, svake nedelje od 12 do 16 časova, u novootvorenom hotelu Mama Shelter organizuje se branč. Domaća jela, pice spremljene u pećima na drva, i domaći sladoled pripremljen na tradicionalan način, samo su deo mamine ponude.

Branč će biti organizovan svake nedelje u periodu od 12 do 16 časova, a glavna ponuda biće švedski sto koji će predstavljati kombinaciju domaće tradicionalne i internacionalne kuhinje po promotivnim i pristupačnim cenama, za odrasle 2.400 a za decu 1200 dinara.

Koliko Mama voli svoje goste, govori celokupni koncept hotela, koji u porodičnom stilu, sa rustikalnim posuđem i priborom, svojim brižno spremljenim specijalitetima slavi duh zajedništva i porodičnih vrednosti. Da mama nikog ne odvaja, govori i činjenica da su na branč pozvani i ljubimci, kod mame ima dovoljno ljubavi za sve.

Mama Shelter projekat nosi gradske vrednosti, ali je taj čin podignut na nivo zajedničkih vrednosti, pa sa ponosom i pravom glorifikuju porodicu, prijatelje i kosmopolitski duh.

Share.

Comments are closed.