MAMA Shelter stiže u Beograd

0

Svečano otvaranje Šoping centra Rajićeva u Beogradu zakazano je za 14. septembar, dok će hotel u sklopu ovog kompleksa biti otvoren u narednoj fazi – tokom prvog kvartala 2018. godine.

Hotel će nositi naziv MAMA Shelter Belgrade, imaće 4 zvezdice i kapacitet od 125 soba, namenjenih turistima i poslovnim gostima.

MAMA Shelter Belgrade će se nalaziti u glavnoj pešačkoj zoni srpske prestonice. Njegove sobe nudiće gostima svu udobnost doma, sa prostranim krevetima, uz zadovoljenje svih potreba modernog digitalnog doba – uključujući besplatne filmove, foto kabinu, bežični internet velike brzine…

U ponudi su i prostorije namenjene poslovnim sastancima i saradnji, kao i mesto za okupljanje gde će gosti moći da stvaraju ili da se druže – kažu iz kompanije ABD, koja je deo Ashtrom Group, jedne od vodećih građevinskih grupacija za trgovinu nekretninama u Izraelu.

Hotelski sadržaji će uključivati i restoran i bar na krovu hotela, piceriju, štand za sladoled, eklektičnu prodavnicu, otvoreni bioskop i kamin, konferencijske sale, podzemni parking…

Hotelom će upravljati grupacija MAMA Shelter koja u svom portfoliju ima 677 soba, 6 restorana i 450 zaposlenih u šest gradova i tri države sveta. Njen koncept je kreirala porodica Trigano, a njihova strategija podrazumeva pozicioniranje na adresama u centru grada.

Investitor projekta, Ashtrom Group, uložio je oko 80 mil EUR u ovaj hotelsko-poslovni kompleks na kraju Knez Mihailove ulice. Kada se otvore tržni centar i hotel biće angažovano oko 600 radnika, od kojih će oko 100 biti zaposleno u hotelu.

Izvor: eKapija
Share.

Comments are closed.