Markus Li, gost 40. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu

0

Na ovogodišnjoj najvećoj turističkoj manifestaciji u našoj državi, 40. Međunarodnom sajmu turizma gostovaće jedan od najvećih stručnjaka ove oblasti iz Narodne Republike Kine, gospodin Markus Li.

Markus Li je generalni direktor kompanije Asia Business Travel & Mice, koja u svom sastavu ima 11,000 korporativnih članova, a u ovom momentu je i predsedavajući u Asocijaciji ICIF.

Asocijacija ICIF promoviše turističke potencijale 40 zemalja na kineskom tržištu uključujući i organizaciju MICE dogadjaja/ konferencije i izložbe kako bi se destinacije što bolje pozicionirale na ovom najvećem svetskom tržištu. On je ujedno i ekonomski savetnik Kineske vlade za strana ulaganja.

Na svetskoj globalnoj sceni Markus Li je ključni predavač za asocijacije APEC, ASEAN,ASEM,ICCA i još mnoge druge. Markus Li je i autor medjunarodno najprodavanije knjige pod naslovom „ How to Outsmart China“.

U okviru 40. Medjunarodnog sajma turizma, gospodin Markus Li će kao gost sajma održati predavanje pod nazivom : „Kako efektivno privući kinesko tržište“, 24.02. 2018. u Hali 4 / Mala sala, u terminu od 12:00-13:15.

Takođe, u subotu i nedelju Markus Li će biti i gost na štandu Turističke organizacije Beograda i sa zainteresovanim klijentima održati B2B sastanke.

Share.

Comments are closed.