McDonald’s restoranani sa novim dizajnom

0

Povodom 30 godina uspešnog poslovanja u našoj zemlji, kompanija McDonald’s je spremila iznenađenja korisnicima. Osim toga što je početkom marta meseca krenula sa isporukama na kućnu adresu, kompanija je renovirala i otvorila McDonald’s Time Out restoran u Novom Beogradu.

Ovaj restoran, u Bulevaru Mihajla Pupina, obnovljen je u potpunosti u skladu sa novim Natural Integrity konceptom kompanije. U enterijeru dominira hrast, drvo i koža, primetno je prisustvo grafike koja je inspirisana štampom. Novost u poslovanju su self order pultovi, takozvani terminali za samoporučivanje, gde posetioci mogu sami uz pomoć ekrana osetljivog na dodir da naruče, i plate karticama. Kao još jedna novina, od sada je na snazi koncept Made for you, čim se narudžbina primi, osoblje odmah krene u pripremu obroka. Standardna McCafe ponuda je poboljšana,a opcija McDrive je i dalje 24 sata tu za verne mušterije.

Srbija je peta zemlja na listi gde je uveden Natural Integrity concept, a ovim gestom se našla u društvu Velike Britanije, Holandije, Španije i Portugalije, koje su takođe ispratile ovaj trend.

Share.

Comments are closed.