Međunarodna konferencija turizma i investicija u Banjaluci

0

U Banjaluci se 10. i 11. maja održava međunarodna konferencija turizma i investicija.

Tema ove konferencije biće brendiranje gradova kao turističkih destinacija i promociju turističke ponude,  kao i investiranje u oblasti turizma u Banjaluci. Takođe, kao zemlja koja je u zaostatku  u odnosu na svoje komšije, bar kad je turizam u pitanju, BiH i Republika Srpska sprovešće prve korake na području istraživanja kulturološkog i nacionalnog identiteta i imidža, kako bi strategija razvoja turizma bila pravilno sprovedena.

Učesnici međunarodne  konferencije imaće priliku da predstave svoja iskustva, ali i izazove ovoj oblasti, da se povežu sa svim interesnim stranama iz oblasti turizma u Banjaluci i da upoznaju mogućnosti za investiranje. Od izuzetnog značaja je i promovisanje gradova kao turističkih destinacija i brendiranje turističkih sadržaja, pa će se i na to dodatno obratiti pažnja prilikom održavanja konferencije.

Konferencija je pod pokroviteljstvom Grada Banja Luka, koje u saradnji u sa Ministarstvom za ekonomske odnose i regionalnu saradnju RS, Turističkom organizacijom Banja Luka, Gradskom razvojnom agencijom i Inovacionim centrom Banja Luka, planira da pokaže volju i sposobnost u organizaciji ovakvih manifestacija.

Share.

Comments are closed.