Međunarodni poslovni susreti za preduzeća i klastere na Jahorini

0

Razvojna agencija Srbije i Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Republike Srpske, pozivaju Vas na Međunarodne poslovne susrete za preduzeća i klastere koji će biti održani 3. novembra 2017. godine u hotelu Termag na Jahorini, sa početkom u 10 časova.

Međunarodni poslovni susreti se organizuju u okviru Trećeg foruma o privrednoj saradnji Republike Srbije i Republike Srpske, a pod pokroviteljstvom Evropske mreže preduzetništva. Učešće na njima je besplatno. Za sada je prijavljeno više od 120 učesnika.

Sektori koji će biti zastupljeni su:

  • poljoprivreda
  • metaloprerađivačka industrija
  • drvna i građevinska industrija
  • tekstil
  • auto industrija
  • informacione tehnologije
  • industrija plastike i plastičnih proizvoda
  • turizam

Međunarodni poslovni susreti će Vam pružiti mogućnost da direktno promovišete Vaše proizvode i usluge, uspostavite nove poslovne kontakte i pronađete poslovne partnere. Više informacija o poslovnim susretima, kao i registraciju on-line prijave, možete naći koristeći link: bif2017eastsarajevo

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete na poslovnim susretima na Jahorini, molimo Vas da se registrujete na gore navedenom linku do 30. oktobra 2017. godine.

Partneri u organizaciji Međunarodnih poslovnih susreta su Privredna komora Srbije, Privredna komora Republike Srpske, Privredna komora  Slovenije, Hrvatska privredna komora, Univerzitet u Istočnom Sarajevu, Univerzitet u Banja Luci, Inovacioni centar Banja Luka, Biznis inkubator Novi Sad, Direkcija za razvoj malih i srednjih preduzeća Crne Gore, Mariborska razvojna agencija i drugi.

Za preduzetnike će biti organizovan besplatan prevoz autobus na relaciji Novi Sad – Beograd – Jahorina. Polazak autobusa je u ranim jutarnjim časovima u četvrtak 2. novembra. Povratak sa Jahorine je planiran u petak 3. novembra u 17 časova. Ukoliko ste zainteresovani, molim Vas da se prijavite na een@ras.gov.rs . Učesnici snose troškove smeštaja sami.

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, slobodno nas kontakitrajte na een@ras.gov.rs ili na telefone: 011 3398114 i 011 3398832

Share.

Comments are closed.