Međunarodni sajmovi LORIST 2018

0

Međunarodni sajmovi „LORIST“ okupljaju sve značajnije predstavnike, uvoznike i brendove osnovne i prateće opreme za sportski lov i ribolov, boravak u prirodi, sport i rekreaciju.

Ova manifestacija izložbenog i prodajnog karaktera već nekoliko godina se ubraja u red najznačajnijih u ovom delu Evrope. Sajam otvara svoja vrata posetiocima 3. oktobra, kad počinje Sajam lova i ribolova, dok ostale priredbe vrata za posetioce otvaraju 4. oktobra i traju do 7. oktobra.

Kvalitet Sajmu turizma daju međunarodni B2B susreti, konferencije, Hosted Buyer program i drugi stručni skupovi i konferencije koji okupljaju eksperte iz oblasti turizma, privredu i stručnu javnost.

Dunavski region je geografski i kontekstualni okvir Sajma turizma i Sajmova ”Lorist”. Učesnici su svi koji rade u turizmu i za turizam. Posebno mesto, imaju i svi koji rade u funkciji turizma: turoperateri, agencije, obrazovne institucije, učesnici u HORECA lancu, turistički mediji i blogeri…

Ukoliko želite da promovišete vašu destinaciju ili hotel, ili da saznate nešto više, posetite internet stranicu za više detalja.

Share.

Comments are closed.