MINDHAUS – NOVA MARKETINŠKA AGENCIJA U OBLASTI TURIZMA

0

NOVA MARKETINŠKA AGENCIJA U OBLASTI TURIZMA
U OKVIRU V+O GRUPE 

Usluge strategije, marketinga, brendiranja i komunikacija
za turističku industriju

Ponedeljak, 3. jul 2017. –V+O Grupa je osnivanjem agencije MINDHAUS najavila svoj ulazak u oblast turizma. Nova agencija nastaje u saradnji sa Iossif Parsalis, jednim od najiskusnijih rukovodilaca u ovom sektoru u Grčkoj. Agencija će poslovati u oblasti strateških komunikacija, marketinga i brendiranja kompanija i institucija u oblasti turizma, ne samo u Grčkoj, već i u inostranstvu.

V+O ima bogato iskustvo u marketingu i komunikacijama u oblasti turizma, uključujići rad za aviokompanije, aerodrome, ugostiteljstvo i turističke destinacije, pa je odlučio da osnuje MINDHAUS, kako bi efikasnije podržao turističku industriju, kao najbrže rastući privredni sektor u Grčkoj. Ova poslovna inicijativa, dolazi kao prirodni razvoj V+O, s obzirom na njenu istoriju i rezultate.

MINDHAUS ima za cilj da popuni prazninu u strateškoj, detaljnoj i sveobuhvatnoj komunikaciji u oblasti turizma. Kao strateški konsultant i partner kompanijama koje posluju u turističkom sektoru, Mindhaus će ponuditi usluge koje pokrivaju sve faze komunikacije, kako u Grčkoj, tako i u inostranstvu. Počevši od istraživanja, analize i planiranja, do strateškog dizajna, digitalne komunikacije i integrisane implementacije i evaluacije marketinške komunikacije i aktivacija.

MINDHAUS-Thomas

Thomas Varvitsiotis

“U DNK V+O Grupe je da konstantno ide napred i inovira se na strateškom, vizionarskom i polju koji je orijentisan na rezultate. Osnivanje MINDHAUS agencije je odgovor na sektor koji najbrže raste, potpomognut znanjem i iskustvom V+O. Veliko nam je zadovoljstvo da poželimo Iossif Parsalis dobrodošlicu u naš tim. Iossif ima veliko iskustvo i široko znanje o turističkoj industriji, što nas čini još sigurnijim u uspeh naše nove poslovne inicijative“, naveo je Thomas Varvitsiotis, predsednik V+O Grupe.

MINDHAUS-Iosiff

Iossif Parsalis

“Postavili smo visoke ciljeve od samog početka. Zavrnuli smo rukave. Ova prilika koju sam dobio je čast i osećam da s njom dolazi velika odgovornost. Cilj MINDHAUS agencije je da bude partner sa klijentom i da pomogne u rastu njegovog biznisa. Želimo da savetujemo preduzetnika i pomognemo mu da ispuni ciljeve koje je postavio. MINDHAUS će biti strateška organizacija, koja nudi integrisane marketinške i komunikacijske usluge“, izjavio je Iossif Parsalis, generalni direktor nove agencije.

Share.

Comments are closed.