Miraval, roze vino Breda i Anđeline od sada i u Srbiji

0

Omiljeno vino holivudskog para , Miraval, proglašeno od strane mnogih za najbolje roze vino na svetu, je konačno u prodaji i u Srbiji. Reakcije na proizvod su vrlo pozitivne, iako ovaj par zvanično nije više par, vino je ostalo zajedničko.

Bred Pit i Anđelina Džoli su pre nekoliko godina počeli da zajedno prave vino koje je u Francuskoj i svetu postiglo neverovatan  uspeh. Mak Perin, vlasnik vinarije Château de Beaucastel u regionu Rone, pružio je logističku potporu i svoje znanje glumcima kako bi mogli da plasiraju ovo vino izuzetnog kvaliteta.

Njihov zajednički organski gajen roze bledo roze boje, suptilnih aroma citrusa i bobičastog voća, ostavlja dugotrajan utisak na čula, a finalni dodir provansalskog začinskog bilja potvrđuje superiornost francuskog umeća. Ono što ga izdvaja od ostalih, jeste njegova svilenkasta tekstura koja daje vinu neki poseban momenat.

Ovo vino se može kupiti i degustirati i u Srbiji, ali samo u bolje snabdevenim i specilalizovanim radnjama za vina, kao i u najboljim hotelima.

Share.

Comments are closed.