Misli ranije – biraj zdravije, Festival zdravlja u Domu Vojske Srbije

0

„Misli ranije, biraj zdravije“ je 18. Jesenji festival zdravlja koji će biti održan 4. i 5. oktobra u Domu Vojske Srbije. Na manifestaciji će učestvovati svi koji se bave zdravom ishranom i kozmetikom, kao i domovi zdravlja, državne i privatne lekarske ordinacije, bolnice i apoteke, farmaceutske kuće i fitnes i banjski centri.

Na Festivalu zdravlja će građani moći će da se posavetuju sa stručnjacima, da provere svoje zdravlje, urade sve preventivne testove, a posebna pažnja će biti posvećena prevenciji, zdravoj i pravilnoj ishrani. Za lekare i sve zdravstvene radnike, kao  i farmaceute, organizovane su  besplatna predavanjima nakon kojih će moći da dobiju bodove za obnavljanje licence.

Na bini će biti predstavljeni različiti vidovi vežbanja, plesova, promocija knjiga, kao i radionica za mlade. Ova manifestacija je tradicionalno mesto gde će biti održane i degustacije zdravih proizvoda i napitaka, i mesto gde će biti izloženi proizvodi brojnih izlagača i partnera festivala. Ulaz na festival je besplatan.

Share.

Comments are closed.