Monarh S, vrhunsko vino iz srca Šumadije

0

U Topoli, gradu u srcu Šumadije, u vinariji PIK Oplenac predstavljeno je vrhunsko crveno vino iz linije Monarh S. Kombinujući iskustvo i svetske trendove u vinarstvu, ova vinarija se opredelila za visoke standarde proizvodnje najkvalitetnijih vina.

Vinarija u svom asortimanu ima izuzetna bela, roze i crvena vina. Sva vina odlikuju intenzivne i raskošne arome, pun ukus, superiorni balans i harmonija svih sastojaka. Monarh S se ipak ističe, njegova plemenitost i prefinjenost je bez premca. Od pažljivo biranog grožđa, uz veliko znanje i ljubav, ovo vino je proizvod snage i blagodarnosti prirode, oblikovane i kultivisane od strane najstručnijih enologa. Brak Merloa i Kabernea koji je kulminirao u hrastovoj bačvi, iznedrio je Monarh S kao dete jedne ozbiljne i predane zajednice.

Vizija vlasnika nije samo ostala na proizvodnji vina, vinarija ima zadatak i da osavremeni i promoviše vinski turizam. Uz obilaske vinarije obavezne su degustacije vina, kao i uživanje u autentičnom enterijeru i uređenju samog objekta. U izgradnji je i hotel sa 5 zvezdica u sklopu vinarije, gde će gostima biti na raspolaganju preko 40 soba, nekoliko apartmana, kongresna sala, restoran, i bazen sa spa centrom.

Share.

Comments are closed.