Monica Righele: nova direktorka prodaje i marketinga za jugoistočnu Evropu u Falkensteiner Hotels & Residences

0

Monica Righele nova je direktorka prodaje i marketinga za SEE regiju u Falkensteiner Hotels & Residences. Na novoj poziciji biće odgovorna za definisanje marketinške strategije, nadziranje kreiranja, razvoja i izvođenja prodaje hotelskih proizvoda i usluga, definisanje cenovne i prodajne politike, promociju i prodaju brenda na novim tržištima, identifikovanje potražnje s ciljem povećanja konkurentnosti na tržištu i zadovoljstva gostiju. Na funkciji direktorke prodaje i marketinga Monica Righele ujedno će biti zadužena i za razvoj hotelskog brenda, kao i pozicioniranje Falkensteiner Hotels & Residences kao vodeće turističke grupacije u SEE regiji koja uključuje Srbiju, Hrvatsku i Italiju.

Ona se Falkensteiner grupaciji pridružila nakon višegodišnjeg iskustva na mestu direktorke prodaje i marketinga u hotelskim lancima kao što su Monrif Hotels, ATAhotels i Compagnie des Hotels.

Formalno obrazovanje sticala je na Univerzitetu u Pizi, a karijeru u turizmu započela je 1998. Monica Righele ima dugogodišnje iskustvo u prodaji i marketingu kako u luksuznim SPA hotelima poput STB grupacije tako i u velikim italijanskim i međunarodnim hotelskim lancima kao što su Starwood, Mövenpick Hotels & Resorts i Abitalia Hotels & Resorts.

Share.

Comments are closed.