Na 13. Belgrade Beer Festu više od 30 izvođača

0

Na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu, koji se otvara 19. avgusta na Ušću, posetioce očekuje više od 30 izvođača i bendova, kao i dva svetski poznata DJ-a.

Da je sve spremno potvrđuje, kako se navodi u saopštenju organizatora, i kompletan muzički program najmasovnijeg festivala u ovom delu Evrope, koji će trajati pet dana.

Prve večeri festivala pred publikom na Ušću nastupiće Riblja čorba, a pre njih sviraju Neno Belan&Fiumens, dok će se u kasnijim večernjim satima provod nastaviti žurkom koju priređuje DJ Roger Sančez.

Posle šest godina na Beer Festu, drugog dana, nastupiće Rundek Cargo Trio.

Slede trenutno najveće hip-hop zvezde iz Crne Gore, Dedduh i Noyz poznatiji kao Who See, a njih će, pred ponoć, zameniti Babe, bend sa ništa manje pozitivnim zvukom i uvek raspoloženim frontmenom Žikom Milenkovićem.

Premijerno na festivalu treće večeri nastupiće folk-punk-rock sastav Brkovi iz Zagreba. Ovo veče obeležiće i grupa Galija i beogradski hip-hop trio Bad Copy. Pola sata nakon ponoći, za miks pultom biće house zvezda DJ Sandy Rivera.

U subotu, 22. avgusta svira grupa Kerber, potom će nastupiti holandski trio Kraak & Smaak Live, a onda će binom “zavladati” prepoznatljivi irski tonovi kada na scenu izađu Orthodox Celts.

Nakon popularnih Kelta, na “novi talas” posetioce će podsetiti Davorin Bogović, originalni pevač Prljavog Kazališta, koji na Beer Festu nastupa prvi put.

Poslednje večeri festivala publika će uživati uz Vampire, a nakon njih nastupiće Kiki Lesendrić&Piloti uz specijalne goste iz Holandije – Luminize.

Na festivalu će pored pomenutih nastupiti još 14 bendova i izvođača, a publika će moći da uživa u više od 150 vrsta piva.

Share.

Comments are closed.