Na Netflix-u će biti emitovan najveći kulinarski šou do sada

0

Na Netflix-u počinje jedan od najvećih kulinarskih televizijskih poduhvata, 12 timova iz celog sveta takmičiće se u kuvanju jela, a njihov rad pratiće i ocenjivaće žiri sastavljen od kuvara sa Mišelinovim zvezdicama.

Netflix kreće sa  pokretanjem najambicioznijeg kulinarskog TV programa do sada, njihova nova emisija biće emitovana pod imenom The Final Table, i ono što po čemu će se razlikovati od ostalih programa ove vrste jeste prisustvo najpoznatijih kuvara današnjice.

12 timova sa po 2 člana takmičiće se u kuvanju jela iz celog sveta, a njihov rad ocenjivaće sudije sastavljene od najeminentnijih kuvara i poznavaoca gastronomije,  čikaški šef Grant Ašac iz restorana Alinea, meksički kuvar Enrike Olivera, En Sofi-Pik koja ima tri Mišelinove zvezdice, Kler Smit, saradnica Gordona Remzija, šef Andoni Aduriz iz restorana Mugaritz, kuvar Jošihiro Narisava, kao i ostali kuvari širom planete.

Jela koja skuvaju takmičari neće ocenjivati samo sudije, već i  gastro kritičari, poznavaoci kulture hrane i ostale poznate ličnosti. Za sada, zna se da će početak takmičenja biti posvećen kuhinjama zemalja iz kojih dolaze šefovi koji su u žiriju. Početak emitovanja je zakazan za 2019. godinu.

Share.

Comments are closed.