Nagradna igra “AirFrance vas vodi u Havanu”

0

Samo malo sreće i znanja vam je potrebno da odgovorom na našu nagradnu pitalicu osvojite put u Havanu u organizaciji kompanije Air France. Nagradna igra traje koliko i 39. Međunarodni sajam turizma u Beogradu, a možete je igrati i u okviru android aplikacije na štandu TU! magazina koji se nalazi u hali 2 Beogradskog sajma.

Pitanje je veoma jednostavno i glasi:
Pod kojim brojem se nalazi fotografija Havane?

Odgovor treba poslati na e-mail adresu office@simplemedia.rs i napisati svoje ime, prezime i broj telefona. Nagradna igra se završava se 26. februara u 17:00 časova. Po završetku nagradne igre na stranici nagradne igre (http://tumagazin.rs/nagradna-igra) biće objavljeno ime učesnika koji je osvojio nagradu.

Polazak za Havanu je iz Budimpešte, period putovanja traje do 30.11.2017, a karte moraju biti rezervisane i izdate najkasnije do 31. marta 2017.

Uslovi igranja:
Pravo da rešavanjem pitalice osvoje nagrade imaju sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji. Jedan učesnik može poslati odgovor samo jednom i to isključivo u svoje ime.
Učesnici su saglasni da Priređivači nagradne igre (Simple Media doo i predstavništvo AirFrance u Beogradu) njihove lične podatke obrađuju za potrebe ove nagradne igre i da ih čuvaju u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Nagradna igra počinje u četvrtak, 23. februara, a završava se 26. februara u 17:00 časova.

Share.

Comments are closed.