Nagradna igra “Upoznajte Beograd” u susret Sajmu turizma

0
U susret 39. Beogradskom sajmu turizma koji će se održati od 23. do 26. februara, Turistička organizacija Beograda najavljuje Go Belgrade nagradnu igru “Upoznajte Beograd”.
Posetioci štanda Turističke organizacije Beograda će imati priliku da odgovaraju na pitanja o Beogradu, a tačnim odgovorima će steći mogućnost za osvajanje nagrada koje se odnose na najpopularnije programe razgledanja grada.

Prva nagrada je panoramski let helikopterom u trajanju od 15, 30 i 60 minuta sa polaskom iz Dobanovaca, a letovi se obavljaju helikopterima tipa Robinson R44, sa kapacitetom do tri putnika. 

Druga nagrada je viteški pohod srednjovekovnim bojnim brodom Slavjana, koji je verna replika ruskog srednjovekovnog broda. Brod je napravljen u Rusiji, odakle je krenuo na put dug 7.000 kilometara, kao dar ruskih vitezova svojim pobratimima iz viteškog udruženja Svibor. 
Treća nagrada je panoramsko razgledanje grada otvorenim autobusom, kapaciteta 90 mesta, koji je opremljen audio-vodičem na pet jezika: srpski, engleski, francuski, nemački i ruski. Tura razgledanja grada otvorenim autobusom u organizaciji autobuskog prevoznika BS Tours-a traje 70 minuta.

Pored vožnje gradskim jezgrom, vikendima će posetioci moći da uživaju i u vožnji do Avalskog tornja. Tura do Avale obuhvata posetu Miloševom konaku i Topčiderskom parku gde je planirano zadržavanje do trideset minuta, nakon čega se nastavlja put ka Avali.

Nagradna igra se realizuje u saradnji sa: Balkan Helicopters, Srpsko viteško borenje SVIBOR, BS Tours, SP Lasta, a nagrade se mogu iskoristiti po početku sezone navedenih programa razgledanja.

Share.

Comments are closed.