Najbolja prva klasa, najbolje sedište i najbolji ketering u prvoj klasi u svetu za Etihad Airways

0

Etihad ervejz je dobio tri veoma cenjenje godišnje nagrade Skajtreks (Skytrax World Airline Awards) za “avio-kompaniju sa najboljom prvom klasom u svetu”, “najbolji ketering u prvoj klasi u svetu” i “najbolje sedište u prvoj klasi u svetu” za apartmane u prvoj klasi, kako je danas objavljeno na aeromitingu u Farnborou u Velikoj Britaniji.

Ove prestižne nagrade se smatraju globalnim merilom izvrsnosti avio-kompanija. Dobitnici se određuju prema glasovima i rezultatima ankete koja se deset meseci sprovodi među 18 miliona putnika u vazdušnom saobraćaju iz više od 100 zemalja.

Kabina prve klase aviona A380 ima devet apartmana u prvoj klasi, jedinstvenih životnih prostora koji su, sa površinom od 3,6 kvadratnih metara, za 74 procenta veći od prethodnih nagrađivanih apartmana u prvoj klasi avio-kompanije i sadrže fotelju sa Poltrona Frau kožom i odvojeni otoman koji se pretvara u krevet dužine 204 cm. Posebno kupatilo sa tuš kabinama je na raspolaganju isključivo gostima prve klase. Istovremeno, avioni boing 787 raspolažu sa osam privatnih apartmana u prvoj klasi u jedinstvenom zakrivljenom rasporedu, prvom takve vrste u komercijalnoj avijaciji, gde je lični prostor uvećan za deset procenata. U apartmanima se nalazi Poltrona Frau kožna fotelja koja se može pretvoriti u krevet dužine 204 cm. Apartmani sadrže TV ekrane dijagonale 24 inča, velike stolove za obedovanje, lične garderobere i spoljna vrata koja omogućavaju punu privatnost.Ostatak flote aviona boing 777 i erbas A330/A340 koji su konfigurisani u tri klase sadrže apartmane u prvoj klasi, u kojima se takođe nalaze Poltrona Frau sedišta.

Inspirisana najboljim svetskim hotelima, restoranima i privatnim klubovima, prva klasa Etihad ervejza predstavlja iskustvo najfinijeg obeda koji se sastoje iz više obroka. Šefovi kuhinje na letu, od kojih su mnogi došli iz najboljih restorana širom sveta, na letu imaju na raspolaganju izbor svežih sastojaka uključujući i proteine i povrće. Ti talentovani članovi kabinske posade mogu da se dogovore sa gostima o posebnim porudžbinama i u stanju su da prirede jedinstveno iskustvo obedovanja koje je prilagođeno njihovim željama. Šef kuhinje je na raspolaganju u prvoj klasi na svakom letu Etihad ervejza.

Na fotografiji: Sadžida Ismail (Sajida Ismail), potpredsednica za usluge i gostoprimstvo, i Kalam Laming (Calum Laming), potpredsednik za iskustvo gostiju Etihad ervejza primaju nagrade Skajtraks.

Share.

Comments are closed.