Najtraženije turističke destinacije prema Gugl pretrazi

0

Na samom vrhu liste turističkih atrakcija koje su imale najveću pretragu na Guglu našli su se Rejkjavik, Havana, Toronto, Meksiko Siti i Tokio. Ovih pet gradova trenutno su najpopularnije destinacije, pa ako u planu imate putovanje, a još ne znate gde biste, možda se odlučite za neki od ovih gradova.

Rezultati istraživanja u septembru je objavila kompanija Travel Trends. U izveštaju se navodi da putnici na internetu traže ideje i inspiraciju gde bi želeli da otputuju, a pet pomenutih gradova su zabeležili ogroman porast interesovanja tokom protekle godine. 

Dobijeni podaci preciziraju čak i ko se najviše interesuje za navedene gradove, prenosi Lounli planet.

Kada se radi o Rejkjaviku, prestonica Islanda najviše zanima osobe ženskog pola između 25 i 34 godine koje žive u Njujorku, dok Havana najviše interesuje muškarce između 35 i 44 godine koji vole filmove poreklom sa Floride.

Toronto najviše privlači muškarce od 25 do 34 godina, zaljubljenike u hokej, a Meksiko Siti muškarce između 35 i 44 godina iz Teksasa i Kalifornije koje zanima fudbal. Oni koji žele da otputuju u Tokio najverovatnije će biti muškarci sa Havaja između 25 i 34 godine, koji se smatraju velikim ljubiteljima tehnologije.

Share.

Comments are closed.