Najveći glamping centar u Hrvatskoj

0

Arena One 99 Glamping resort u Pomeru se nalazi nedaleko od Pule, i to je čarobno mesto za opuštanje, odmaranje i uživanje u prirodi sa svim pogodnostima modernog života.

Arena One 99 Glamping resort ima nekoliko različitih i posebno napravljenih vidova smeštaja za glamurozno kampovanje, glamping, namenjenih za uživanje u prirodi, prilikom čega se posetioci ne moraju odreći  nekih od pogodnosti klasičnog odmora, kao što su udoban krevet ili mirišljava posteljina.

Arena glamping centar ima u ponudi nekoliko tipova glamping šatora. Nezavisno kolika je njihova veličina, i koliko ljudi je smešteno unutra, vrhunski komfor i luksuz je obezbeđen za sve. Svaki šator ima klimu, LCD TV, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, i sve to u skladu sa visokim standardima odmora u hotelima.

Pored smeštaja, gosti mogu uživati u raskošnoj spa & wellness zoni na otvorenom, šatorima za tretmane, kišnoj sobi i sauni, kao i u prostorima za opuštanje na otvorenom, platformi za jogu i outdoor fitnesu u istarskom zelenilu.

Hrana i piće u restoranima je bazirna na lokalnim i zdravim specijalitetima, koriste se organski istarski proizvodi, a barovi su smešteni odmah do ivice šume, pa su pravo mesto za dokolicu i uživanje. U glamping resortu ima 199 smeštajnih kapaciteta za goste, pa samo ime ima siboliku, One 99.

Share.

Comments are closed.