Nataša Keršič Razinger je novi menadžer hotela Lev

0

Hotel Lev je deo Union Hotela, i on je jedan od četiri vrhunska hotela u srcu Ljubljane.

Nataša Keršič Razinger je imenovana za novog menadžera hotela i konferencijskog centra sa četiri zvezdice. Za Natašu, velikog entuzijastu i ponosnog člana slovenske ugostiteljske industrije, karijera je započela u slovenskoj Turističkoj zajednici, gde je radila kao članica sajma i izložbenog tima. Njene specijalnosti bile su prodajne i PR aktivnosti u insotranstvu.

Nakon toga, pridružila se i upoznala MICE industriju kao prodajni predstavnik u hotelu “Grand Hotel”, gde se odmah zaljubila u hotelsku industriju. Kasnije se pridružila timu u Best Wstern Premier Hotelu Slon kao vođa marketinga i predstavnik za odnose sa javnošću, gde je ostala četiri godine. Njeno srce je potom dovelo do slovenskog skrivenog raja, grada Bleda, gde je poslednjih šest godina imala velike uspehe u ulozi izvršnog direktora Best Western hotela Lovec i hotela Kompas.

 

 

Ljubljanska hotelska industrija sada je ponosna i oduševljena jer se Nataša vratila u glavni grad, da podeli svoja znanja i pozitivan stav prema svakodnevnoj rutini i izazovima koje turizam i kongresna industrija donose ovom lepom gradu.

Tokom svoje karijere Nataša je stekla širok raspon različitih veština, kao što su vredna znanja iz područja prodaje, marketinga, upravljanja projektima, organizacija i nadzor, kao i odnosi sa javnošću. Hotel Lev i članovi uprave su sa zadovoljstvom pozdravili Natašin dolazak u tim i željni su da Hotel Lev i osoblje dovedu na još veći nivo u pogledu usluga, hotelske ponude i kongresnog centra. Njen prvi izazov je da izvuče najbolje iz kongresnih objekata uz dizajn kreativnog prostora na ovogodišnjem Conventa Crossoveru.

Već je uveliko prisutan snažan osećaj uzbuđenja i želje da se što pre vide plodovi neverovatnog rada Hotela Lev na čelu sa Natašom.

Share.

Comments are closed.